Beautiek Eindhoven >> Pedicure

Goede voetverzorging, een must!
Je ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor je uiterlijk vindt je heel gewoon. Maar hoe zit dat met je voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van je voeten zijn deze problemen te voorkomen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Voor wie?
Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of je nu veel zit, staat of loopt. Want realiseer je je wel eens dat het hele gewicht van het lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist je dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer knie, heup, rug- of nekklachten ontstaan.

De werkwijze
Eerst worden nauwkeurig de huid en nagels van je voeten bekeken. Voor een optimale hygiëne worden de voeten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit het weghalen van eelt of likdoorns, het op de juiste manier knippen en verzorgen van de zijkanten van de nagels en het polijsten van de nagelplaat. Met behulp van apparatuur wordt je snel en vrijwel pijnloos geholpen. Als de conditie van voet en been dit toelaat, is als afronding van de behandeling een ontspannende massage mogelijk.

Opmerking: gun je voeten een goede verzorging, ze zijn het waard!

Voetverzorging voor behandeling van:

  • Verzorgt uiterlijk.
  • Overmatig eelt.
  • Likdoorns.
  • Kalknagels.
  • Ingroeiende nagels.

Voor wie?
In feite voor iedereen, maar vooral voor:

  • Mensen die er verzorgt uit willen zien.
  • Mensen die veel staan of lopen.
  • Sporters.

Beautiek Eindhoven
Hagenkampweg-Zuid 200A
5615 DB Eindhoven
info@beautiek.nl

Afspraak maken?
Tel: 040-2931785

Boek arrangement met overnachting >>

Bestel cadeaubon >>

Openingstijden >>

Prijslijst >>

Routekaartje >>

home nieuws e-mail nieuwsbrief tell-a-friend help site-map
Lommerbergen*: SchoonheidssalonMassagestudioArrangementenArrangementen adviesLast-minute arrangementenVacatures
Vennenbos*: Introductie en mogelijkheden
Beauty Center Cosmé Unieke formuleFoto-impressieSchoonheidssalonPeelingHaarstudioAfslankstudioMassagestudioPedicureNagelstudioOorkaarsen therapieHeldende klankenActies!WorkshopsArrangementenArrangementen adviesLast-minute arrangementenGastenboekVacatures
Beautiek Eindhoven: Unieke formuleFoto-impressieSchoonheidssalonPeelingAfslankstudioMassagestudioPedicureNagelstudioOorkaarsen therapieZonnestudioSaunaActies!WorkshopsArrangementenArrangementen adviesLast-minute arrangementenGastenboekVacatures
Aosa: SchoonheidssalonPeelingArrangementenArrangementen adviesLast-minute arrangementenVacatures
Online Beauty Shop!: Bezoek de Beauty Shop!TopaanbiedingenAccountinfo
* Deze salons zijn gevestigd op een locatie van Landal Greenparks